Wat is Whizzie?

Whizzie is het online training platform voor de professional van nu. We bieden tientallen trainingen gericht op management- en communicatievaardigheden, variërend van time management en onderhandelen tot aan het voeren van exitgesprekken. Alle trainingen zijn direct online te volgen, zelfs vanaf een mobiele telefoon. Geen langdradige herhalingen, maar korte trainingen; gericht op de do’s en don’ts en daardoor direct toepasbaar in de praktijk. Je zult merken dat je daar snel profijt van hebt!

Voor wie is Whizzie?

Whizzie is er voor iedereen die zijn management vaardigheden wil verbeteren. Of je nu al vaker een zakelijke training hebt gevolgd of aan de start staat van je professionele carrière: je bent bij ons aan het juiste adres. Sta je op het punt jouw eerste acquisitie gesprek te voeren? Of hebben twee leden van jouw team onderling een probleem? Pak snel de betreffende training erbij en ontdek hoe jij met deze situaties moet omgaan. De online trainingen zijn ook zeer geschikt om de kennis die je hebt opgedaan bij trainingen die je al hebt gevolgd op te frissen. Bekijk een demoles en zie hoe we je kunnen helpen met handige zakelijke vaardigheden. Of beter nog, begin direct!

Whizzie werkt snel en eenvoudig

In drie eenvoudige stappen ben je bezig om je basisvaardigheden bij te spijkeren:

Stap 1

Voeg één of meerdere trainingen toe aan je winkelmandje.

Stap 2

Registreer je via het online formulier en betaal met behulp van ideal, credit card of via een van de andere mogelijkheden.

Stap 3

Direct na de betaling ontvang jij een ontvangstbevestiging en kun je meteen aan de slag!

Wat krijg ik dan precies?

Elk gekochte training geeft je genoeg tijd om alle probleemgebieden grondig aan te pakken. Elke training kun je minstens drie keer in z'n geheel bekijken. We meten alleen de tijd terwijl je daadwerkelijk een trainingsvideo bekijkt. De tijd die je besteedt aan het maken van oefenvragen, het aanbod bekijken of de tijd dat je gewoon even iets anders aan het doen bent telt niet mee. Ook kun je binnen de modules eenvoudig pauzeren, en heen en weer springen naar specifieke fragmenten om nog eens te zien.

Bekijk snel een demoles en zie direct hoe wij je kunnen helpen met management- en communicatievaardigheden die je dagelijks in jouw werk nodig hebt. Of beter nog, begin meteen!